MaDa-ICT - VOIP Telefonie

VOIP Telefonie

MaDa-ICT levert VOIP telefonie op basis van 3CX.

Het 3CX Phone System voor Windows is een softwarematige telefooncentrale die gebruik maakt van SIP, IP telefoons, SIP trunks en Voip gateways. Deze volwaardige telefooncentrale wordt werledwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt.

Eenvoudig te installeren en in onderhoud
3CX draait op windows en is daardoor gemakkelijk te onderhouden door windows systeembeheerders, ook zonder telecom of Linux ervaring.

Neem uw nummer mee onderweg
Met de speciale 3CX app voor IPhone en android bent u ook buiten kantoor bereikbaar, alsof u achter uw bureau zit. Er zijn tevens clients voor uw Mac of pc beschikbaar.

Voordelen van 3CX
- Makkelijke installatie en onderhoud
- Voordelig in aanschaf en uitbereiding
- Overal bereikbaar via iOS en Android telefoons
- Gebruik van bestaande infrastructuur en server hardware mogelijk
- Bespaar op telefoonkosten
- Geïntegreerde video conferentie
- Betere customer service door geavanceerd wachtrij beheer
- Werkt samen met populaire IP telefoons en SIP trunks

MaDa-ICT is een Advanced Certified 3CX Partner, waardoor wij met 3CX de perfecte VOIP omgeving voor u en/of uw bedrijf kunnen opzetten!

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?