MaDa-ICT - Computer APK

Computer APK

Is uw laptop of computer al wat ouder en komt er steeds meer ongebruikte software op? Wilt u dat het apparaat helemaal nagekeken wordt? Dan is de computer APK wat voor u.

Het is van groot belang om uw computer of laptop veilig te houden. Door regelmatig de computer APK te laten uitvoeren blijft het apparaat betrouwbaar, veilig en snel. Als een computer of laptop al enige tijd in gebruik is, komt er steeds meer vervuiling op. Hierdoor kunnen problemen met de beveiliging van het apparaat ontstaan of het apparaat gaat steeds trager werken. Ook stof is een probleem voor computers. Door te veel stof in het apparaat kunnen de ventilatoren niet goed werken en kan de computer te warm worden.

We adviseren om uw apparaat elk jaar een onderhoudsbeurt te geven. Tijdens de computer APK kijken wij de computer of laptop op de volgende punten na:
- Windows en driver updates
- Binnenkant computer stofvrij maken
- Controleren op virussen
- Ongebruikte software verwijderen
- Back-up
- Internetbrowser controle op ongewenste addins/toolbars
- Controle van het logboek op foutmeldingen
- Schijfopruiming
- Controle van opstartprocessen
- Hardware diagnose

De prijs voor de computer APK bedraagt: € 55,-

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?