MaDa-ICT - Thuisnetwerk Inrichting/Beheer

Thuisnetwerk Inrichting/Beheer

Het is een veel voorkomend probleem, slecht WiFi bereik thuis. Dat is in deze tijd erg onprettig. Het vele thuiswerken en steeds meer apparaten die WiFi nodig hebben, dan moet uw bereik gewoon uitstekend zijn. Uw huis is een enorme invloedsfactor op het bereik van uw WiFi, bijvoorbeeld door materialen die gebruikt zijn, zoals metaal of veel stroomkabels door een muur. Dit werkt vaak erg verstorend voor uw WiFi bereik.
MaDa-ICT heeft veel kennis over het inrichten van netwerken. Wij gebruiken alleen hardware van topmerken als Ubiquiti, HP, Cisco, Netgear en TP-Link. Afhankelijk van uw wensen, kijken wij wat het beste bij u zou passen. Wij komen op locatie voor een bezichtiging, waarna wij voor u een offerte opmaken.

Na het door ons uitgevoerd onderzoek op locatie zullen wij u een offerte toesturen welke u kan goedkeuren of afkeuren. Wij rekenen hiervoor €50,- aan onderzoekskosten op locatie. Bij het verstrekken van de opdracht krijgt u 40% korting op de onderzoekskosten.

Een veel voorkomende vraag die wij krijgen is om de naam en/of wachtwoord van het WiFi netwerk aan te passen naar een door u gewenste naam en/of wachtwoord. In veel gevallen kunnen wij dit op afstand, middels een remote sessie met uw met het internet (met vaste bekabeling) verbonden computer. Het is ook mogelijk om dit op locatie door ons aan te laten passen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

Het is bij ons ook mogelijk om het beheer van uw thuisnetwerk in handen te leggen van MaDa-ICT. Het gebeurt steeds vaker dat door een niet up-to-date systeem een hacker of virus vrij spel krijgt, wat uiteraard het laatste is wat u wil. Mocht een hacker of virus vrij spel krijgen, dan kost dit vaak een hoop tijd en geld om dit te herstellen, met alle gevolgen (zoals het verlies van data) vandien. Met de MaDa-Netwerkbeheer@Home nemen wij u deze zorg uit handen. Wij zorgen dan dat al uw Netwerkapparatuur maandelijks geupdate wordt op een vooraf afgesproken moment. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden om te kijken wat het beste bij u past. Wij komen dan langs en zullen inventariseren wat er benodigd is om uw thuisnetwerk weer veilig te krijgen, en zullen een offerte hiervoor uitbrengen.

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?