MaDa-ICT - Printer Installatie

Printer Installatie

Het lijkt zo gemakkelijk, een printer installeren, maar vaak lukt dit toch niet helemaal zoals het zou moeten. Daarom bieden wij u de MaDa Printer Intallatie Service. Wij helpen u met het installeren van een printer, dit kan zowel verbonden met een USB kabel aan de computer of verbonden aan het netwerk.
Aan beide opties zitten zo voor en nadelen. Een computer die verbonden is met een USB kabel aan de computer, is alleen toegankelijk voor de computer waar hij op dat moment mee verbonden is, dit is een voor en nadeel in een. Het hangt dan van uw wens af of dit een voor of nadeel is. Een printer die verbonden is met een (bekabeld of draadloos) netwerk, is toegankelijk voor iedereen op uw netwerk. Het wordt dan makkelijker om de printer toe te voegen op uw apparaten, en u heeft geen gedoe meer met een USB kabel die aangesloten moet worden. Het is vaak (afhankelijk van uw printer) ook mogelijk om te printen vanaf uw smartphone als de printer verbonden is met het netwerk.

Wij rekenen voor het installeren van een printer (op maximaal 2 apparaten) een vast bedrag: €35,-. Bij het installeren op meer dan 2 apparaten wordt er €5,- per apparaat als meerprijs opgenomen.

Voor meer informatie, of om een afspraak te plannen, kunt u contact met ons opnemen.

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?