MaDa-ICT - Mobiele Telefonie

Mobiele Telefonie

Met onze mobiele telefonie zijn u en uw medewerkers altijd bereikbaar en in verbinding. Zo communiceert u via het betrouwbare netwerk van KPN, maar kunt u ook bellen via internet. We bieden u de keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen die te combineren zijn met de allernieuwste en beste zakelijke smartphones.

Of u nu 1 of meer dan 100 mobiele abonnementen heeft, wij rekenen graag voor u uit welke abonnementsvorm het meest gunstigst is en die het beste aansluit bij uw organisatie. We bieden u de keuze uit meerdere zakelijke mobiele abonnementen met uw huidige smartphones als die nog prima zijn. En dat tegen vaste, voordelige tarieven.

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?