MaDa-ICT - Nieuwe Windows Installatie

Nieuwe Windows Installatie

Bij deze service zal uw computer worden voorzien van een compleet nieuwe Windows installatie. Hierdoor begint u met een schone lij en bent u automatisch van alle eventuele systeem fouten af.
De herinstallatie van het besturingssysteem is dé oplossing als u een trage laptop heeft. De laptop wordt hier een stuk sneller door. Bij een herinstallatie van het besturingssysteem is het wel zo dat alles wat op de computer staat verloren gaat, tenzij er een back-up gemaakt wordt. Dit is een optionele dienst, welke wij ook apart aanbieden. U heeft dan de keuze uit een back-up op een extern aparaat welke u dan ook na afloop mee krijgt bij de laptop, de data is dan al wel teruggezet door ons op de laptop.
Zodra de herinstallatie klaar is, zullen wij (indien u hier voor gekozen heeft) alle bestanden en eventuele programmas terugzetten in de nieuwe installatie.

Bij een nieuwe installatie van Windows is het ook mogelijk om uw laptop of desktop computer te upgraden. Mocht uw laptop of desktop computer nog een HDD (draaiende harde schijf) bevatten, dan kunnen wij deze upgraden naar een SSD (flash geheugen) of M.2. chip (nog sneller flash geheugen), mocht uw laptop een SSD bevatten, dan kunnen wij deze in sommige gevallen ook upgraden naar een M.2. chip. Het upgraden van de schijven kan tegen meerprijs en hangt af van uw laptop of desktop computer. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De kosten voor een herinstallatie van Windows bedragen: € 70,-*.
Hierbij komen eventueel nog kosten voor het maken en terugzetten van een back-up: € 35,-**.

* ervanuitgegaan dat de huidige licentie hergebruikt kan worden
** exclusief eventuele opslagmedium voor eigen kopie

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?