MaDa-ICT - Hulp bij Virussen/Ransomware

Hulp bij Virussen/Ransomware

Anti-virus oplossingen blijven zich continu verbeteren. Helaas blijven virus ontwikkelaars hun virussen ook steeds vernieuwen. Het kan hierom nog steeds voorkomen dat een computer geinfecteerd raakt met een virus. Bij MaDa-ICT bent u bij het juiste adres om virussen te bestrijden. We maken uw computer(s) weer virus vrij en we implementeren tegenmaatregelen om nieuwe infecties te voorkomen. Zo verzorgen we anti-virus oplossingen die gebruik maken van de nieuwste technologie voor het tegen houden van kwaadaardige software.

Een populair type virus tegenwoorden is het zogenaamde Ransomware.
Ransomware is schadelijke software, of malware, die computers en bestanden gijzelt. Vandaar de Nederlandse naam ‘gijzelsoftware’. Criminelen blokkeren of versleutelen computers, bestanden, of soms zelfs hele netwerken, en geven die pas weer vrij als na betaling.
Mada-ICT kan u helpen om uw bestanden terug te krijgen (niet in alle gevallen mogelijk zonder betaling, afhankelijk van het type ransomware en de huidige ICT omgeving) en uw netwerk schoon te maken in geval van een ransomware aanval. Als u gebruik maakt van onze speciale backup oplossing, bent u er altijd van verzekerd dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen op een externa plek die ransomware-proof is.

De meeste virussen komen binnen per e-mail. We helpen u daarom ook graag bij het inrichten van een solide anti-spam oplossing om zodoende het gevaar te blokkeren nog voordat het in u mailbox terecht komt. Deze extra laag van beveiliging is onmisbaar gebleken in deze tijd.

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?