Over MaDa-ICT

MaDa-ICT is er voor zowel de consument als de zakelijke markt. U kunt voor al Uw ICT vragen, diensten, artikelen en projecten terecht bij MaDa-ICT. Wij zijn Uw parnet in ICT, we hebben jarenlange kennis en ervaring van alle diensten en producten die wij aanbieden.

Als U bij MaDa-ICT een dienst of product afneemt kan U volledig vertrouwen op de dienstverlening die wij aanbieden. Wij staan altijd voor U klaar en zullen U zo spoedig mogelijk voorzien van antwoorden op al Uw vragen. Wij gaan voor 100% tevredenheid en een optimale dienstverlening.

Wij maken elke dag weer nieuwe klanten blij en uiteraard houden we onze bestaande klanten tevreden. MaDa-ICT gaat voor een optimaal resultaat voor de klant. Zo kan de klant dagelijks tijdens werktijden bij al onze afdelingen terrecht, van verkoop tot aan de helpdesk. Tevens biedt MaDa-ICT buiten de werktijden een eigen storingsdienst aan wat ervoor zorgt dat Uw organisatie altijd voorzien is van ondersteuning wanneer dit nodig is.

Wij staan voor vooruitgang, zoals een van onze klanten hieronder aangeeft.

Sinds dat wij klant zijn bij MaDa-ICT is de ICT binnen ons bedrijf er ontzettend op vooruit gegaan. Zo zijn wij minder tijd en geld kwijt aan ICT en is de dienstverlening alleen maar beter geworden. Dit horen wij zowel van onze medewerkers als van onze klanten.