MaDa-ICT - Back-Up Services

Back-Up Services

MaDa-ICT levert zowel online als offline backup oplossingen. Bij een online backup wordt de data weg geschreven naar een server in de cloud en bij offline backups wordt de data intern opgeslagen op zelf gekochte hardware. Afhankelijk van uw situatie kunnen we een combinatie van deze twee backup vormen aanbieden. Door de twee backup vormen te combineren geniet u van de voordelen van beide en garandeerd u de veiligheid van uw bestanden.

Dé ransomware protected back-up oplossing

Wat de online backup van MaDa-ICT zo speciaal maakt is dat deze voor een bepaalde tijd vast gezet wordt en niet kan worden aangepast. Niet door ons, niet door u en dus ook niet door eventuele hackers. Waar andere backup oplossingen falen, geeft onze backup oplossing echte garantie.

We gaan graag met u in gesprek om er achter te komen welke oplossing het best bij u past.

Waarom deze dienst bij MaDa-ICT afnemen?

MaDa-ICT is Uw partner in ICT. Met de jarenlange kennis en ervaring van alle diensten die we aanbieden, zijn we dé partner voor U!

Als U een dienst afneemt is het ontzettend belangrijk dat U volledig kan vertrouwen op de dienstverlening van het ICT bedrijf en dat U uitermate tevreden bent; daar staan wij voor bij MaDa-ICT. Wij gaan voor 100% tevredenheid en optimale dienstverlening.

Wellicht iets voor U?